بیت کوین با بسته شدن روزانه بالای خط روند، دو هفته افت را خاتمه داد

بیت کوین با بسته شدن روزانه بالای خط روند، دو هفته افت را خاتمه داد

0 نظرات سحر محسنی

3 دقیقه

بیت‌کوین با بسته شدن روزانه بالای خط روند، دو هفته افت را خاتمه داد

بیت‌کوین (BTC) برای نخستین‌بار از اواسط آگوست یک کندل روزانه را بالای یک روند نزولی کلیدی بست که می‌تواند نشانه‌ای از پایان دو هفته زیان باشد. معامله‌گران و تحلیل‌گران حالا منتظر تأیید هستند که اصلاح قیمتی پشت سر گذاشته شده است، پس از آنکه بازار این سطح فنی مهم را بازپس گرفت. علائم اولیه صعودی، از جمله واگرایی صعودی در شاخص RSI، همراه با برگشت از کف‌های چندهفته‌ای نزدیک به 107,270 دلار مشاهده شد.

تأیید شکست و احتیاط معامله‌گران

در حالی که برخی تحلیل‌گران معتقدند بسته شدن روزانه بالای خط روند به‌همراه یک پولبک موفق می‌تواند شکست را تأیید کند، روحیه بازار هنوز مخلوط است. تحلیل‌گر شناخته‌شده Rekt Capital اهمیت بسته شدن روزانه را برجسته کرده و نیاز به یک تست مجدد پس از شکست را برای اعتبار بخشیدن به حرکت یادآور شده است. اصلاح گسترده‌تر از سقف تاریخی آگوست اکنون در بازه زمانی روزانه تحت آزمون قرار دارد.

$112,000 مقاومت و نواحی لیکوئیدیشن

در زمان نگارش این گزارش بیت‌کوین در محدوده حدودی 111,000 دلار نوسان می‌کرد و بازار در انتظار داده‌های کلان مهم آمریکا بود. بسیاری از معامله‌گران محدوده 112,000 دلار را به‌عنوان یک سطح کلیدی مقاومت-تبدیل (resistance flip) و ناحیه‌ای با تجمع نقدینگی سفارش‌های فروش در دفتر سفارشات صرافی‌ها علامت‌گذاری کرده‌اند. داده‌های CoinGlass و مشاهدات دفتر سفارش‌های زنجیره‌ای نشان می‌دهد لیکوئیدیشن‌ها ممکن است بالای 112–112.4 هزار دلار تجمع یابند و برخی معامله‌گران نیز 114,000 دلار را به‌عنوان سطح حیاتی بعدی برای احتمال فشار کوتاه‌مدت (short squeeze) در نظر گرفته‌اند.

دیدگاه معامله‌گران همچنان متفاوت است: برخی در صورت تأیید شکست انتظار رشد بیشتر را دارند، در حالی که دیگران محتاط مانده و هشدار درباره تست‌های مجدد تا حوالی 100,000 دلار می‌دهند. مدیریت ریسک و پایش نقدینگی، رفتار RSI و محرک‌های کلان اقتصادی برای معامله بیت‌کوین در این لحظه حساس بازار همچنان ضروری است.

منبع: cointelegraph

«من سحرم؛ عاشق خبرهای داغ اقتصادی! از تحولات بورس تهران گرفته تا نوسانات بیت‌کوین، همیشه دنبال اینم که شما اولین نفری باشید که خبر رو می‌خونید.»

نظرات

ارسال نظر